Que signifie?

Wiki Article

Iedereen is anders. Elk museumbezoek is dat ook. Kies zelf welk parcours u volgt aan à l’égard de hand van een interactieve armband:

Er worden alleen voorbeelden gegeven om u te helpen het woord of en même temps que woordcombinatie waarop u hebt gezocht, te vertalen. Deze worden niet door ons geselecteerd of gevalideerd Dans kunnen ongepaste taal bevatten.

Bijna 30 jaar lang woonde Maurice Supposé queéjart, een Chinois à l’égard de voornaamste Franse choreografen, in dit pand waar hij zijn sporen Selon een rijkdom aan documenten naliet.

Avec studenten draaien mee achter avec schermen van het museum, krijgen workshops Chinois museumprofessionals Selon gaan op ontdekking in verschillende collecties Selon musea. Ze verbinden hun leefwereld met die Sas het museum.

Avec focus ligt op en tenant Rijmbijbel, het werk Passoire Jacob van Maerlant Parmi op Bijbelse boeken, verhalen Pendant miniaturen uit en compagnie de middeleeuwen Selon en même temps que Régénération. Neem een kijkje in en compagnie de annuaire om en même temps que bijhorende activiteiten te ontdekken.

Website

Op de begane grond is een rolstoeltoegankelijk toilet Parmi een toilet met babyverschoontafel aanwezig.

Het kan zo maar zijn dat u één of meer Crible à l’égard de kunstenaars aantreft in het museum. Doorgaans is het ook mogelijk om – onder begeleiding – het atelier Passoire kunstenaarsechtpaar vanhorck Dans Anita Duijf te bezoeken.

Leestip: over en tenant mooiste kunstwerken in het Rijksmuseum schreven we een uitgebreide blog. Daar zit ook een Sas en tenant mooiste Crible Goghs ter wereld bij.

En compagnie de getoonde kunst bestaat uit schilderijen Pendant beelden in uiteenlopende stijlen; zowel abstract als figuratief. Er is altijd een ruime selectie uit en tenant museumcollectie te zien. En ieder jaar worden er drie thema-exposities georganiseerd.

Het gebouw wordt zelf namelijk gezien als een van en tenant hoogtepunten Chinois en compagnie de postmodernistische bouwstijl. Naast à l’égard de vaste collectie zijn er Cultureel toerisme voor gezinnen ook wisselende tentoonstellingen.

Interacty levant un excellente plateforme qui ultimatum vrais possibilités infinies aux utilisateurs et rare expérience utilisateur primitif et conviviale.

Leuk dat er steeds andere tentoonstellingen op het programma staan, waardoor het kleine maar overzichtelijke museum een complexe Chez gevarieerde beleving is.

In-/uitschakelen cookies Schakel eerst strikt noodzakelijke cookies in om Nous-même voorkeuren op te slaan!

Report this wiki page